Ανάπτυξη εφαρμογών για android συσκευές

  

Κατασκευή εφαρμογής για κινητό ή tablet (με ανάπτυξη χωρίς περιορισμούς)


Απεριόριστες δυνατότητες

Η ομάδα μας δεν περιορίζεται από έτοιμα templates, μηχανισμούς ή εφαρμογές. Έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία ώστε να αναπτύξει οποιαδήποτε εμφάνιση, design και λειτουργικότητα πάνω στην ιστοσελίδα σας, προκειμένου να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα για την mobile εφαρμογή για Android ή iOS επιθυμείτε!

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Δημιουργούμε εφαρμογές για iOS (iphone, ipad) ή Android (smartphones, tablets) που διαθέτουν ειδικά εφέ ή animationδιαμορφώνοντας μια σούπερ ελκυστική εφαρμογή, που ωστόσο δεν επιβραδύνουν την απόδοσή της. “Μπαίνουμε” στο μυαλό των χρηστών και δημιουργούμε αυτό ακριβώς που έχετε ανάγκη προκειμένου να τους προσφέρετε την ιδανική εμπειρία περιήγησης από κινητό ή τάμπλετ.

Άριστη λειτουργικότητα

Οι εφαρμογές & κάθε επαγγελματικό application ου δημιουργούμε, πάνω απ’ όλα… δουλεύει! Είναι συχνό φαινόμενο στις mobile εφαρμογές για Android ή iOS να εμφανίζουμε δυσλειτουργίες, οι οποίες να προκαλούν σύγχυση στους χρήστες (πράγμα που αναμένεται να τους απομακρύνει). Δίνουμε απόλυτη έμφαση στο λειτουργικό αποτέλεσμα, εκτελώντας εξειδικευμένους ελέγχους πριν την τελική παράδοση.

 


 

 

 

dfgΑνάπτυξη εφαρμογών για Android

 

Το Android αποτελεί το πιο συνηθισμένο σύστημα στα περισσότερα κινητά τηλέφωνα ή τάμπλετ των μεγαλύτερων εταιριών κατασκευής κινητών! Γι’ αυτό η θέση της επιχείρησής σας μέσα σε αυτό με μια σούπερ mobile εφαρμογή είναι… απαραίτητη! Τα Android κινητά πλέον είναι η σταθερή αξία στην αγορά, κάτι που σημαίνει ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός επισκεπτών εκεί μέσα θα ψάξει να βρει την επιχείρησή σας! Ξεκινήστε σήμερα την κατασκευή της δικής σας εφαρμογής για κινητά Android και εδραιώστε άμεσα την κυριαρχία στο διαδίκτυο με τον πιο φιλικό απλό τρόπο για τους χρήστες! 

 

 

 

 Αποκτήστε το δικό σας Mobile Application για Android ή iOS: προσφέρετε στους επισκέπτες σας την ιδανική εμπειρία περιήγησης από τα smartophome τους!

 

 

Έχοντας δικό σας iPhone Application ή Android Application βελτιώνετε την εμπειρία του χρήστη που επισκέπτεται το site σας, αλλά και αναβαθμίζεται η εικόνα της επιχείρησή σας. Ο χρήστης εισπράττει το μέγιστο αποτέλεσμα όταν επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας από το smartphone του και βιώνει την απόλυτη εμπειρία περιήγησης. Κάνοντας την ιστοσελίδα σας φιλική και πλήρως διαθέσιμη προς όλους, ανεξάρτητα από τη συσκευή που επιλέγει κανείς για να την επισκεφθεί, έρχεστε σε επαφή με το πραγματικό κοινό με τον πιο απλό τρόπο!

Που θα μας βρείτε

Οδός: Μαυρομιχάλη 105 Πολίχνη - Θεσσαλονίκη

TK.      56533

Τηλ.    2310 913340

Fax     2310 988049

Τρόποι Πληρωμής

- Μετρητά 

- Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

- Αντικαταβολή

- Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

- POS

Πάντα δίπλα σας

Επικοινωνία

Πάντα δίπλα σας και μετά την αγορά σας / Service

Δωρεάν ανακύκλωση προϊόντων

Χάρτης

-

Free Joomla! template by L.THEME