IP Camera

 

Μετάτρεψε το Smartphone σου σε φύλακα του σπιτιού ή του γραφείου σου! Με τις IP Cameras θα έχεις πρόσβαση σε αυτό που δείχνουν από παντού!

Η τεχνολογία πίσω απ' τις IP κάμερες

Οι IP κάμερες αποτελούν μια διαδικτυακή συσκευή με εσωτερικό web server, μνήμη και τη δυνατότητα να στέλνουν αλλά και να λαμβάνουν δεδομένα μέσω ενός τοπικού δικτύου (LAN) ή μέσω internet. Η δυνατότητα αυτή δίνει πολλαπλά οφέλη.

Συνδέονται στο τοπικό μας δίκτυο μέσω καλωδίου (θύρα Ethernet RJ45) ή ασύρματα μέσω WIFI και παίρνουν τη δική τους διεύθυνση IP. Στην περίπτωση που υποστηρίζει την τεχνολογία PoE (power over ethernet) μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το καλώδιο δικτύου της κάμερας για την τροφοδοσία της με ρεύμα.

Οι IP κάμερες διαθέτουν αισθητήρα που μπορεί να καταγράψει εικόνα σε κανονική ανάλυση, αλλά και σε υψηλή ανάλυση(HD) ανάλογα με τις απαιτήσεις μας. Το σήμα απ’ τον αισθητήρα της κάμερας μετατρέπεται σε ψηφιακό, συμπιέζεται και αποθηκεύεται σε κάρτα μνήμης (SD) ή ταξιδεύει μέσω του δικτύου ή διαδικτύου στο καταγραφικό, στον Η/Υ, ακόμα και στο κινητό μας.

Που θα μας βρείτε

Οδός: Μαυρομιχάλη 105 Πολίχνη - Θεσσαλονίκη

TK.      56533

Τηλ.    2310 913340

Fax     2310 988049

Τρόποι Πληρωμής

- Μετρητά 

- Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

- Αντικαταβολή

- Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

- POS

Πάντα δίπλα σας

Επικοινωνία

Πάντα δίπλα σας και μετά την αγορά σας / Service

Δωρεάν ανακύκλωση προϊόντων

Χάρτης

-

Free Joomla! template by L.THEME