Καταγραφικά DVR

 

Διαθέτουμε μια μεγάλη σειρά συστημάτων CCTV καλύπτοντας μεγάλο αριθμό εφαρμογών με σκοπό την επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Ένα σύστημα ασφάλειας παρακολούθησης αποτελείται από μία συσκευή καταγραφής δεδομένων από κάμερες DVR (Digital Video Recorder), από ένα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) και κάμερες ασφαλείας. Είναι δυνατό να δημιουργήσετε εξαιρετικά ευέλικτα και αποτελεσματικά συστήματα επιτήρησης DVR με ελάχιστο κόστος. Είναι καλύτερο να σχεδιάσετε πρώτα το σύστημα σας για να μπορέσετε να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας και τις πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις και επεκτάσεις που πιθανόν χρειαστούν στο μέλλον.

Πριν ξεκινήσετε να κάνετε την αγορά ενός τέτοιου  συστήματος υπάρχουν αρκετά σημαντικοί τομείς που πρέπει να εξετάσετε. Ποιες περιοχές θα χρειαστούν προστασία, χρειάζονται επιτήρηση σε άτακτες χρονικές περιόδους ή  μόνο σε ορισμένες χρονικές περιόδους, και πως είναι η διάταξη των χώρων; Ποια σημεία εισόδου και εξόδου υπάρχουν, και που υπάρχουν πιθανές περιοχές για παράνομη είσοδο ; 

DVR Συστήματα Ασφαλείας - Ψηφιακές συσκευές εγγραφής βίντεο
Ανάλογα με την έκβαση του  προ-προγραμματισμού σας θα γίνει η επιλογή του καταγραφικού DVR. Το καταγραφικό  DVR  που θα επιλέξετε μπορεί να είναι το κεντρικό σημείο για όλες τις εισόδους που λαμβάνονται από τις κάμερες ασφαλείας σας. Εάν δημιουργήσετε ένα σύστημα στο σπίτι, οι κάμερες ασφαλείας θα συνδεθούν σε αυτή τη μονάδα. Με την πρόοδο της τεχνολογίας, δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για τη χρήση μαγνητικών ταινιών για την αποθήκευση των δεδομένων; τα καταγραφικά DVR αποθηκεύουν όλες τις εισόδους όπως τα  ψηφιακά αρχεία βίντεο. Αυτά τα αρχεία είναι αρχεία βίντεο τα οποία μπορούν να αποθηκευτούν και να μεταφερθούν μέσω διαφόρων μέσων μεταφοράς DVD και μεταφορά αρχείων (μέσω του Διαδικτύου) είναι δύο πιθανές επιλογές. Μερικά συστήματα έχουν  δυνατότητα για ταχεία, υψηλής ποιότητας βίντεο, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για online μετάδοση. 

Ψηφιακή εγγραφή video DVR
Ανάλογα με το πόσες κάμερες ασφαλείας θα έχετε στο σύστημά σας , το κλειδί για την επιλογή ενός καταγραφικού DVR συστήματος επιτήρησης  είναι η ικανότητά του να λαμβάνει  βίντεο από πολλαπλά κανάλια. Ο αριθμός των καμερών που απαιτούνται θα προσδιορίσει  το DVR που χρειάζεστε. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα συστημάτων και θα είστε σε θέση να επιλέξετε εκείνο το οποίο καλύπτει τις ανάγκες σας.

Κρυφές Κάμερες DVR 
Η χρήση των κρυφών καμερών ασφαλείας στο καταγραφικό σύστημα DVR είναι προς όφελος του ιδιοκτήτη του σπιτιού για διάφορους λόγους. Η κάμερα επιτρέπει στο εξουσιοδοτημένο άτομο να  ελέγχει το ακίνήτο του , χωρίς την ανάγκη  φυσικής παρουσίας. Η χρήση κρυφής κάμερας σε καταγραφικό DVR  βοηθά επίσης στην υψηλότερη ποιότητα εποπτείας, οι κάμερες λειτουργούν σε περιβάλλον που δεν μπορεί να είναι ορατό από πιθανούς εγκληματίες με στόχο τις εγκαταστάσεις σας.

Η τοποθέτηση αυτών των καμερών είναι σημαντική, και θα έχουν καθοριστεί στο πλαίσιο της φάσης του προ-σχεδιασμού σας.   Αυτές οι κάμερες είναι διαθέσιμες σε πολλά μεγέθη και στυλ έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την εύρεση αυτής που σας ταιριάζει.

Εν κατακλείδι, η αγορά ενός DVR καταγραφικού συστήματος  παρέχει έναν οικονομικό τρόπο για να προστατεύσετε τις εγκαταστάσεις ή την οικογένειά σας. Το σύστημα μπορεί να αγοραστεί αρκετά φθηνά για ένα μικρό σπίτι και σας χαρίζει ένα αίσθημα ασφάλειας για την οικογένεια σας   και για το σπίτι σας ,όταν είστε μακριά.  Οι περισσότερες  εταιρείες παρέχουν ένα ευρύ φάσμα  καταγραφικών  DVR  για να ταιριάζουν σε όλες τις ανάγκες και τους προϋπολογισμούς.

Που θα μας βρείτε

Οδός: Μαυρομιχάλη 105 Πολίχνη - Θεσσαλονίκη

TK.      56533

Τηλ.    2310 913340

Fax     2310 988049

Τρόποι Πληρωμής

- Μετρητά 

- Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

- Αντικαταβολή

- Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

- POS

Πάντα δίπλα σας

Επικοινωνία

Πάντα δίπλα σας και μετά την αγορά σας / Service

Δωρεάν ανακύκλωση προϊόντων

Χάρτης

-

Free Joomla! template by L.THEME